Na de zomervakantie was het toch weer even tijd!

Raymond Voor
Raymond

Voor

Raymond Na
Raymond

Na

Raymond

Na de zomervakantie was het toch echt weer eens tijd om contact op te nemen met Debby, ik zag haar challenge voorbij komen op Facebook: val binnen 8 weken 10 kilo af. Niet dat ik super veel moest afvallen maar Ik wist het ineens zeker. Dit is de kans!

Even terug in de tijd: Vijf jaar geleden ben ik ook met begeleiding van Debby meer dan 60kg kwijt geraakt in een half jaar.

Dit heb ik de afgelopen jaren goed vol kunnen houden maar ongemerkt kwamen er kilootjes bij, door er toch te gemakkelijk over te denken en begon dit te merken met kleding, maar het meest in het hardlopen. De hobby waar ik me na de grote afval race zo goed aan vast kon blijven houden!

Om weer terug te gaan naar Debby was een moeilijke stap, maar meteen stelde ze me gerust en benadrukte dat het juist goed was om dit moment te kiezen om weer aan de Straight away producten te gaan en niet af te wachten tot er weer tientallen kilo's bij zouden komen.

Na vijf weken was mijn doel van 10kg al bereikt 

Gevarieerde producten

Dus het doel was 10kg eraf, de eerste dagen waren lastig maar met de steun van mijn lieve vriendin ben ik het vrij goed doorgekomen. De producten waren gevarieerd en zeker de avond maaltijden zijn een uitkomst. Je hebt het idee dat je toch iets eet.

Elke week was weer een feestje om bij Debby op de weegschaal te staan, na vijf weken was mijn doel van 10kg al bereikt en kon ik beginnen met de af en opbouw weken. Dit was de belangrijkste periode waarin ik m'n eetpatroon opnieuw heb ingesteld en meer variatie in het eten heb weten te vinden. In totaal ben ik deze keer 16kg kwijt geraakt, en het meest fijne daaraan:

Ik heb weer plezier in het sporten!