Ik was het zo zat!

Lia voor
Lia voor
Lia na
Lia na

Lia

Ik was het zo zat!

Was klaar met mijn gewicht en ik wilde afvallen. Maar hoe?? Op een avond kwam er een reclame van FeelGoodPoint voorbij. In het begin dacht ik dat gaat mijn toch niet lukken dus laat maar zitten. Toch ben ik het gaan op zoeken op internet. En dacht ik ga toch de strijd aan. Wilde zo graag afvallen en kijk het is gelukt met een super resultaat!

20 kilo kwijt

Ik ben in april begonnen en in december was ik 20 kilo kwijt, wat was blij zeg dat het me gelukt was. Maar dan komt het moeilijkste om ook de 20 kilo eraf te houden en dat voor de moeilijke feestdagen.Maar ik was zo goed afgevallen en zo blij met het resultaat dat ik het niet meer zover liet komen. Na de feest dagen zat er niet zo veel aan en daar was ik super blij mee.

Ik heb wel een hele goede coach gehad die mijn erg goed heeft begeleid. 

Voor mijn geen ander dieet meer

Nu is het februari en de 20 kilo die ik ben afgevallen is er nog steeds af en ik eet alles weer. Ik heb wel een hele goede coach gehad die mijn erg goed heeft begeleid. Voor mijn geen ander dieet meer. Zit er wat aan dan ga ik een weekje streng bij mijn coach en het is er zo weer af. Super bedankt Mariska voor je hulp!

Groetjes Lia